Uusi Suomi halusi minulta tunnistettavan kasvokuvan, jotta olisin saanut  tekstini heidän hienon palvelunsa etusivulle. Minähän en kasvokuvaani mihinkään lähettele, jos lähettelisin, olisin varmaan Facebookissakin. Siispä pyysin, että poistavat profiilini kokonaan. Muutenkin koko usari haiskahtaa siltä, että halutaan profiloida ne, jotka vastustavat uutta maailmanjärjestystä.

Korostan, että en ole vainoharhainen, en vain halua lähetellä kuvaani yhtikäs mihinkään. Ei sillä, että olisin ruma, eikä sillä että minulla olisi jotain salattavaa. Ei ole. Rakastan totuutta mutta Suomessa ei ole enää sananvapautta, ei ole ollut pitkään aikaan. Uudessa Suomessa saa sanoa mitä muuta tahansa paitsi koko totuuden. Uusi Suomi = Uusi Maailmanjärjestys.

Zuckerbergille terveisiä, että pidä se typerä naamakirjasi, en tykkää yhtään. En yksinkertaisesti tykkää. En suostu.  En tottele ihmisten käskyjä. Tämä ei ole kapinahenkeä, tämä on yksinkertaisesti sitä, että mitta on täynnä, en näppäile enää elokuvateatterin oveen pin-koodia, en vilauta korttia kassalla. En suostu, en tottele.

Olen jo puolileikilläni harkinnut puolijoukkueteltan ostamista ja muuttamista lähimpään metsään, olen täysin kyrpiintynyt tähän nykymenoon. Poliitikot jauhavat paskaa, jos he sattuvatkin vahingossa joskus kertomaan totuuden, he väittävät, että se on valhe.

Urpilaisen Bilderberg-matka on kuulemma lakien ja säädösten mukainen. Kaunis nainen, joka nätisti puhui itsensä pussiin. Oikeuskanslerilta ja eduskunnan oikeusasiamieheltä saamieni lausuntojen mukaan Urpilainen oli Bilderbergissä ministerinä, mutta kaunis Jutta väitti aluksi, että menee sinne yksityishenkilönä. Eli jäi kiinni valheesta. Eduskunnassa ei saa käyttää valehdella-verbiä. Se johtuu siitä, että luodaan mielikuva siitä, että ei kai siellä kukaan valehtele.

Kaikki valehtelevat ankarasti. Ryhmäteatteriin tulee näytelmä Eduskunta II, jossa on suoria sitaatteja poliitikkojen jorinoista. Politiikka on näytelmää, ja näytelmä politiikkaa. Silkkaa pelleilyä koko touhu. Valta Suomessa on kansalla, ja kansalla on pää niin syvällä perseessä, että ei mitään rajaa.

Kiitos Suomen kansa, kun äänestitte meidät EU:hun, nyt suomalaiset miehet ruikuttavat keskustelupalstoilla, että voi voi sentään, miten meidän käy. Itse halusitte tätä, kestäkää se nyt kuin miehet. Mutta ettehän te mitään miehiä ole, eräskin raksamies antautui Iltasanomille ja antoi naisten meikata itsensä. Ei hyvänen aika.

Miten kellekään voi enää tulla yllätyksenä se, että Suomi on kommunistisen EU:n osavaltio? En voi käsittää. Churchill sanoi jo vuonna 1946, että tavoitteena on luoda Euroopan Yhdysvallat, tässä se nyt on, ihmiset. Saitte mitä tilasitte. Lopettakaa se typerä ruikutus.

Olen kiukkuinen erityisesti siitä syystä, että EU-kansanäänestyksen aikaan en ollut vielä äänestysiässä. Nyt pitäisi sitten mm. maksaa veromätkyjä valtiolle, joka on antautunut  ilman sotaa EU:n osavaltioksi. Suomi on miehitetty mutta sohvan pohjalle unohtunut suomalainen mies ei sitä ole huomannut, liian kiire nillittää nettifoorumeilla ja laittaa tekstaria Metro-lehteen. Voi kyynel.

Ei asiat muutu sillä, että pistetään lehteen tekstaria. Kuka niitä jaksaa lukea, tuhansia valituksia, jotka eivät johda yhtään mihinkään. Suomalainen mies, nosta se perse ylös sieltä sohvan pohjalta ja tee jotain. Punnerra, tee vatsalihasliikkeitä, mene lenkille. Istu mättäälle ja mieti hetkinen.

Suomalainen kansa on ruikuttamisen maailmanmestari. Työpaikoilla ruikutetaan, päiväkodeissa ruikutetaan, vapaa-ajan harrastuksissa ruikutetaan, tekstaripalstalla ruikutetaan, vanhainkodeissa ruikutetaan. Ai jai voi voi. On totta, että ihmiselle on luotu kaikki tunteet, negatiiviset ja positiiviset. Mutta aiheeton ruikutus on asia, joka on lopetettava heti. Muuten ei ikinä enää tule mistään yhtikäs mitään.

Ensimmäiseksi on lopetettava lehtien ruikutustekstaripalstat, tilalle ideointipalsta, johon saa lähettää omia ideoitaan.

Ei ihme, että Suomella ei nyt pyyhi hyvin. Yksi syy on mainitsemani sodaton antautuminen kommunisti-EU:lle, toinen syy on tämä loputon ruikuttaminen. En kestä sitä enää, ja olenkin harkinnut muuttoa tädin luo Sveitsiin, tai sitten sinne lähimpään metsään. Rui rui rui ruikutus! Valivalivalivalivalivalivalivalivalivalivali.

Miksei kukaan tee mitään? Työpaikkojen kokouksissa ollaan ihan hiljaa mutta sitten kun kokous on ohi, alkaa hirveä ruikuttaminen. Ei hyvänen aika taas. Avaa suu siellä kokouksessa, ni ehkä asiat saattavat muuttua.

Suomalainen kansa tarvitsee kurinpalautuksen, itsekin tarvitsen semmoisen, nyt ylös sieltä sohvalta, sulje se telkkari (Salkkarit on muutenkin ihan hirveää soopaa), sulje radio, mene kävelylle lähimpään metsään ja nauti hiljaisuudesta.